Velkommen til min virtuelle maleri udstilling.

Jeg har malet siden 2004 og har gennem en årrække gået på Kunstakademiet i Århus på Kunstmaler Birger Møllers hold. Derudover har jeg fulgt forskellige weekend kurser.

Mine billeder er abstrakte og ofte surrealistiske. Jeg maler forskellige temaer, hvor jeg går i dybden i fantasiens verden. Jeg elsker eventyr og fantasi genren, og henter bl.a. min inspiration herfra. Billederne er selvfølgelig åbne for beskuerens individuelle fortolkning, men ofte vil billedoplevelsen være flertydig.

Jeg holder meget af at bruge mange farver i mine billeder, og maler ofte mange lag, hvilket er med til at give stoflighed til mine billeder.


Motiverne i mine billeder tager form undervejs i processen, jeg ved som regel ikke hvad mine billeder skal ende ud med når jeg starter, men langsomt begynder motivet at tage form.

Mine billeder er malet med akrylfarver på opspændte lærreder i bedste kvalitet. Jeg maler overvejende med pensel og spartel i en kombination.

I juli 2016 flyttede vi til Grønland og har boet 2,5 år i Nuuk. Naturen er storslået og smuk og farverne er er så fantastiske. i Nogle mine billeder, er inspirationen kommet herfra.

Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg er kommet godt igang med malerierne. Nye billeder er ved at blive  lagt på hjemmesiden.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Tina Hedegaard

Tidligere udstilling

Udstillling i Hørning Sognegård 2015

Kommentarer

18.02.2017 18:17

Vibeke Bræstrup

Jeg vil gerne købe et af dine billeder

11.12.2012 15:34

Lene Poulsen

Kære Tina
Jeg er så glad for dit billede, det er bare så superflot og jeg opdager nye ting hver dag.
Hilsen Lene

29.12.2018 21:32

Tina

Hej Lene. Dejligt at høre. Vi tales ved.
Kh Tina